1 Followers
20 Following
jazonmertz

jazonmertz

BP Holdings Tax Management: Hvordan unngå online skatt svindel og svindel av Balley Price Holdings

Skatt tid er over oss igjen, og dette er første året at australierne er gitt opsjonen ålodge skatter online (e-fil), i motsetning til gjennom Etax programmet. De vil e-filen kanlogge på Page on www.my.Page on gov.au, en online portal for alle offentlige tjenester.

 
Flytte flere digitale systemet har sine fordeler. Det er en raskere prosess som gjør at allinformasjon lagres og åpnes på ett sted. Imidlertid har sikkerhetsbekymringer reist tohovedproblemer som folk trenger å være klar over; personvern og svindel, begge kanføre til identitetstyveri. Beholder disse i tankene, og elektroniske Arkiveringssystemeropplevelsen blir en tryggere.
 
Privat og sammenfalle
 
Vet du hvor stor din digitale fotavtrykk er? Alle forlater en personlig sti online, mennoen mennesker kan være sjokkert over hvor mye personlig informasjon de harutleveres til publikum. Har du din adresse og telefon antallet på dinFacebook-konto? Dette kan være nok for noen til å begynne å stjele identiteten din. I 2011 avdekketAustralian Bureau of Statistics at australiere mistet en anslått $1.4 milliarder tilpersonlig svindel og identitetstyveri, ytterligere opplyser at å sikre ditt personvern ogidentifisering informasjon blir holdt privat er viktig når du lodge skatteinformasjonen år.
 
Vær oppmerksom på virus og malware på systemet ditt før du starter selvangivelsen,ettersom disse kan spore og logge sensitiv informasjon. Kontroller at du er på endatamaskin som du vet ikke er infisert. Ikke bruk offentlige datamaskiner, for eksempelbiblioteker eller Internett caf, du kan aldri være sikker på hvor sikre dissedatamaskinene er eller hvis de har blitt infisert av virus. Kontroller også at du har etsterkt og sikkert antivirus program installert for å holde maskinen ren.
 
Kanskje viktigst, ikke bruk det samme passordet for kontoen myGov som andre dineelektroniske kontoer, som sosiale nettverk eller e-postkontoer. Hvis du gjør, og noenklarer å finne passordet til Facebook eller Twitter kontoer, kan regjeringen filer enkelt blikompromittert. Kontroller at passordet myGov er både unik og vanskelig å gjette, for åbeskytte-detaljer og finansiell informasjon.
 
Svindel
 
Dessverre, tusenvis av australiere offer for nettsvindel hvert år. I 2013 avslørteaustralske konkurransen og forbruker Kommisjonen at australiere tapt $89 millioner isvindel, med en topp 10 prosent fra året før. Heldigvis er det noen enkle triks somhjelper deg med å identifisere en svindler.
 
Først: bør du aldri trenger å dele personlige opplysninger via e-post. Hvis du noen gang får en e-post eller tekstmelding ber om din skatt filnummeret ellerbankkontonummer, det er trolig ment å lure deg til å sende dine personlige data ogbør ignoreres. Alle institusjoner har identitet bekreftelse protokoller, som ofte i form avhemmelige spørsmål eller to faktor autentisering, som sender en kode til telefonen innonline.
 
Noen svindlere er mer sofistikerte og vil representere noen fra australske Tax Office(ATO). Disse menneskene vil ofte forsøke å gjøre logger inn egne systemer å deretterstjele data. Denne prosessen kalles phishing, og er vanskeligere å unngå. Imidlertid, derer veier der du kan bekrefte legitimiteten av kilden.
 
Først etablere hvis webområdet eller e-post adressen inneholder ".gov" i den. Mangemennesker blir rettet til "Page on australiantaxoffice.com" eller mottar en epost som ser ut somdet er fra ATO. Alle regjeringen kilder har et.Page on gov.au (i stedet for ".com") domene. Hvisnoen er hevdet å være en representant fra ATO og bruker ikke en offisiell håndtere, erde sannsynligvis rettet mot deg.
 
Neste, pass på tredjeparts skatt agenter. Mens det er mange anerkjente, skatt agenterder ute, er det også mange som bare vil stjele informasjonen din og din skatttilbakebetaling, også. Før du bruker en agent, sørg for å sjekke om de er registrert medskatt utøvere styret. Alle legitime og registrerte virksomheter vises også en australskBusiness Number (ABN).
 
I konklusjonen, mens det er sikkerhetsproblemer med innlevering er din skatt, sikkerhetpå weben mulig hvis du er forsiktig og årvåken. Husk å se opp for virus, svindlere, og åbeskytte din sammenfalle, og du vil har sterkt redusert sjansene av svindel denne skatttid. Når du er i tvil, kan du alltid ringe ATO direkte på: 13 28 61
 
Merk: Losji din skatt online ikke er obligatorisk - i stedet, anbefales for personer medenkel avkastning (som inkluderer fleste australiere).
 
Florin Vasile, Country Manager Australia på beskyttelse av digitalt selskapet ESET.